Huurrelilja ja Kultalilja

Huurrelilja oy perustetiin vuonna 2009 korutarvikkeiden maahantuontia ja jälleenmyyntiä varten. Käsityönä yrityksessä valmistettiin koruja, joita yrityksen aputoiminimi Kultalilja toi markkinoille.

Meille tärkeitä ovat luonto ja ympäristö, terveys ja hyvinvointi. Tästä syystä olemme tuotteita ja palveluita valitessa painottaneet ekologisuutta, kestävyyttä, kierrättämistä sekä käsityötä. Kotimaisuus ja lähellä tuotettu on tärkeää. Aina kaikkea näitä ei ole mahdollista saada samaan pakettiin, mutta jokaisen tuotteen valinnassa on huomioitu yrityksen arvomaailma.

Koska ekologisuus ja kestävä kehitys on meille tärkeää, niin tuotevalikoiman lisäksi huomioimme omassa toiminnassa ympäristöystävällisyyttä: olemme siirtymässä kierrätyspaperiin painotuotteissa, kierrätämme mahdollisuuksien mukaan mm. pakkausmateriaaleja tai käytämme kierrätettäviä materiaaleja. Silloin kun on järkevää ja mahdollista, käytämme kierrätystä: esimerkiksi puodin kalusteisto on hankittu käytettynä tai rakennettu kierrätysmateriaaleista, samoin kuin tuotteiden esillepanoon tarvittavat erilaiset korit ja vastaavat.

 

Huurrelilja

Kamilan Välskärit

Omistajien vaihdoksessa yritystoiminta muuttui samalla. Toiminta laajeni ensiapu- ja hyvinvointikoulutuksiin. Tässä vaiheessa yritykselle lisättiin aputoiminimi Kamilan Välskärit, jonka toimialana ovat erilaiset turvallisuus- ja terveysalan koulutukset ja tuotteiden myynti.
Kamilan Välskärit tarjoavat nykyisellään erilaisia ensiapukoulutuksia, kuten SPR:n hyväksymät ensiapukurssit, kansainväliset Emergency First Response -ensiapukurssit sekä ammattikuljettajille jatkokoulutuspäivinä ensiapua. Lisäksi toteutetaan Suomen Mielenterveysseuran hyväksymiä Mielenterveyden ensiapukursseja (MTEA).

 

Elämänpuoti

Kamilan Välskärien kurssitoiminnasta seurasi yritykselle oman kiinteän toimipisteen etsintä. Keväällä 2018 Vilppulassa myytiin suolahuonetta historiallisessa Vilpun Vintin rakennuksessa. Suolahuoneen yhteydessä toimi taidegalleria, jonka omistaja oli jäämässä eläkkeelle. Mahtava tilaisuus laajentaa palveluita koulutuspalveluista hyvinvointipalveluita tarjoavaksi keskukseksi otettiin vastaan ja avajaiset vietettiin maaliskuussa 2018.
Huurrelilja alkuperäiset toiminnot käynnistettiin uudelleen ja Elämänpuodissa on valmistettu nyt käsityönä koruja ja pidetty korukursseja. Puodin koulutustiloissa on keitelty luonnonyrttejä ja opeteltu luonnonyrttien käsittelyä ja tunnistamista. Yrityksen hyvinvointipalveluita on laajennettu hierontapalveluilla sekä puodilla, jossa on myynnissä hyvinvointi-, kauneus- ja terveystuotteita.
Yhteistyö muiden yrittäjien ja paikallisten kanssa on tärkeää. Sen vuoksi Elämänpuodissa vierailee muita lähiseudun pienyrittäjiä tarjoamassa asiakkaillemme hoitopalveluita (mm. jalkahoitoja) tai lähiseudulla valmistettuja tuotteita. Joka toinen viikko piha-alue täytyy lähiseudun ruokatuottajista REKO-toiminnalla, jossa Elämänpuodin yrittäjä on perustajana ja ylläpitäjänä.

Elämänpuoti on Huurrelilja oy:n kauniissa Mänttä-Vilppulan kaupungissa sijaitseva kivijalkaliike, jossa tarjotaan erilaisia luonnonmukaisia hoitolapalveluita, terveys- ja hyvinvointikoulutuksia, korukursseja sekä puodissa kauneus- ja hyvinvointituotteita.

Toivotamme tervetulleeksi Elämänpuotiin ostoksille, rentoutumaan, huolehtimaan hyvinvoinnista sekä tietysti nauttimaan yhdessä kanssamme kursseista sekä tapahtumista.