Kurssit

Art Clay -hopeasavikurssit

Art Clay hopeasavi -kursseilla tehdään kauniit hopeakorut - riipukset, sormukset, kaulakorut, rintakorut tai vaikka solmioneulat. Kursseilla ei tarvitse aiempaa osaamista korujen teosta. Hopeasavikurssit soveltuvat pienryhmille, illanvietoksi tai vaikkapa synttäreiden viettoon.

 

 

Luonnonyrttikurssit

Luonnonyrttien käyttö ravintona on kiehtovaa ja ravintoa rikastuttavaa. Kursseillamme on teoriaa ja syötävien luonnonkasvien tunnistamisen opettelua, tietoa syötävistä luonnonyrteistä, niiden vaikutuksista ja käytöstä.
Kurssilla opetellaan keruutavat, lainsäädäntöä ja yrttien käsittelyä.

Osalla kursseista tehdään yrttiretki ja tunnistetaan tai mahdollisesti kerätään luonnonyrttejä käsiteltäväksi. Osalla kursseistamme valmistetaan luonnonyrteistä erilaisia ruokatuotteita, kuten yrttilevitteitä. Maistelemme ruoanlaiton lomassa luonnonyrteistä valmistettuja yrttihaudukkeita janojuomina.

Ensiapukurssit

Kamilan Välskärien ensiapukurssilla opit uutta ja vahvistat tietojasi ja taitojasi. Kurssien kouluttajina ovat ensihoidon ammattilaiset, joilla on vahva kouluttajaosaaminen. Kurssivalikoimaamme kuuluvat SPR:n rekisteröimät ensiapukurssit, kansainväliset EFR-ensiapukoulutukset sekä räätälöidyt kurssit. Meiltä saa myös ammattikuljettajien jatkokoulutuksena ensiapukurssin- päivä tai useampi erilaisella sisällöllä varustettu harjoituspäivä.

Mielenterveyden ensiapukurssit

Mielenterveys on hyvinvointia, osa ihmisen terveyttä. Mielenterveysosaaminen vahvistaa taitoja, joilla ihminen selviytyy arjen haasteissa. Mielenterveystaitoja voi kehittää ja vahvistaa, mm. vuorovaikutus- tai ongelmanratkaisutaitoja lisäämällä. Mielenterveyden ensiapu -koulutukset ovat Suomen Mielenterveysseurassa kehitettyjä koulutuksia, jotka soveltuvat kaikille. Koulutukset eivät edellytä aiempaa osaamista.