Kirpputori Vintike

Aarteita ja löytöjä

 

Kirpputori Vintike - täyden palvelun kirpputori, joka on rakennettu sydämellä kierrätysmateriaaleista. Tervetuloa tekemään löytöjä

Kirpputori Vintike

Kirpputori Vintike on kierrätyshengessä kuormalavoista ja kierrätyspuusta rakennettu valoisa kirpputori. Runsaasti positiivista palautetta vanhassa rakennuksessa kävijöiltä ja asiakkailta on tullut myyntipaikkojen tyylikkyydestä ja ainutlaatuisuudesta, kirpputorin siisteydestä ja laadukkuudesta. Myyntipaikat siivotaan päivittäin ja asetellaan viihtyisyyttä ja myyntiä edistäen.

 

Varaa myyntipaikka

Puotikahvila

Kirpputorin yhteydessä on Elämänpuoti ja puotikahvila, jossa on joka päivä tarjolla luomukahvia ja -teetä sekä leivonnaisia. Puotikahvilan tuotteiden valmistuksessa käytetään luomutuotteita sekä lähialueen tuotteita.

Sivu tulossa...

Myyntipöytien vuokraus

Voit varata myyntipaikan käytettyjen tavaroidesi myyntiä varten kirpputorilla käydessäsi, puhelimitse tai viesteillä esimerkiksi Facebook-sivullamme. Useimmissa myyntipöydissä on rekki, pöytätilaa ja hylly eli soveltuvat erinomaisesti niin vaatteille kuin tavanomaisille kodin tavaroille. Mikäli haluat myydä erityisesti koriste- ja sisustusesineitä, niin meiltä löytyy muutamia ikkunapaikkoja, joissa tavarat pääsevät kauniisti esille luonnonvalossa.

Tutustu myyntipaikkojen hinnastoon sekä palvelupaketteihin tarkemmin.

Lisätietoa myyntipaikoista

Vinkkejä onnistuneeseen kirpputorimyyntiin

Meille on tärkeää, että käytetyt tavarat löytävät uuden kodin tai vaikkapa uuden elämän erilaisessa käyttötarkoituksessa. Sen vuoksi edistämme kirpputorimyyjien myyntiä useilla tavoin. Myyntipöydät siivotaan päivittäin, tuotteita asetellaan näyttävämmin esille, valokuvaamme tuotteita ja jaamme kuvia sosiaalisessa mediassa. Jotta jokainen myyjä voisi itse myös edistää myyntiään kirpputorilla, olemme koonneet tähän pieniä vinkkejä kirpputorimyynnin edistämiseksi. Mitä paremmin onnistumme tehtävässä, sitä paremmin kirpputori Vintikkeeltä voi jokainen tehdä aarrelöytöjä, lähteä tyytyväisenä löytöjensä kanssa tai saada itselle tarpeettomille tavaroilleen uusia omistajia.

Tästä myyntivinkkejä

Kuvia ja tunnelmia

Lastentarvikekirppis
Lastentarvikekirppis
Kirpputoripöytiä
Kirpputoripöytiä

Aukioloajat

1.5.-30.9.

  • ma-pe 10-18
  • la 10-16
  • su suljettu

1.10.-.30.4.

  • ma suljettu
  • ti 10-18
  • ke-pe 10-17
  • la 10-16

 

Poikkea kirpparille

Kirpputori Vintike,
Vilpunvintin -rakennus
Riihikankaantie 12, 35700 Vilppula

Google Map