Riipuskurssi on lyhyt peruskurssi, jolla oppii hopeasavi-työskentelymenetelmät nopeasti ja helposti. Kurssilla valmistetaan kaunis riipus hopeasavesta eri työvälineitä käyttäen.

Kurssi soveltuu kaikenikäisille ja -taitoisille myös ensimmäisenä hopeasavikurssina.

Riipuksen teossa voidaan käyttää myös erilaisia muotteja tai koru voidaan työstää kauniiksi erilaisin pintatyöstömenetelmin.

Korun tekemiseen varattava aika

2,5 - 3 tuntia

Kurssina

Kurssin hinta on 40 € / osallistuja (min. 4 hlö). Suuremmille ryhmille on mahdollista järjestää kurssi porrastetusti (aloitus eri aikaan ja oheistoimintaa osalle ryhmää) eli tiedustele mahdollisuuksia.

Hinta sisältää:

  • ohjaus
  • materiaali  5 g hopeasavea
  • työvälineiden käyttö

Kurssi on mahdollista tilata myös kotiin, työpaikalle tai vaikka kesämökille. Tilaksi riittää keittiönpöytä tai vastaava ja kaikki työvälineet kulkevat mukana. Mänttä-Vilppulan keskusta-alueille kurssin hinta sisältää  myös matkakulut, pidemmillä matkoilla sovitaan erikseen mahdolliset matkakorvaukset.

Riipus työpajassa

Riipuksen voi valmistaa myös työpaja-tyyppisesti Elämänpuodissa.  Hinta on 25 € + materiaalit kulutuksen mukaan (hopeasavi alkaen 15 € )

Työpajassa työskentely on itsenäistä työskentelyä.

Hinta sisältää:

  • itsenäisen työskentelyn tueksi ohjaus perustyötapoihin riipuksen valmistamiseksi
  • työvälineet koko päivän (10-18)
  • työpajan pituus vapaavalintainen 2,5 h - 8 h
  • koru-uunin käyttö työpajassa kaasupolttimen lisäksi  (puodissa valmistetuille koruille)

Varaamalla ajan työpajaan (workshop) varmistat itselle ohjauksen sekä materiaalit ennakkoon.

Hinta ei sisällä ohjausta erikoistyömenetelmiin, sormusten tekoon tai kiven upotuksiin. Työpajassa voi tehdä itsenäisesti sormuksia ja käyttää erikoismenetelmiä ilman erityistä ohjausta niihin.  Ohjaus erikoismenetelmiin on varattavissa erillisellä kurssilla.

Kouluttaja

Kouluttajana on Art Clay -sertifioima opettaja.